foto

Francine Lorin-Blazquez

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Náš boj
2016 Amis publics
2015 Envers et contre tous (TV film)
2013 Un petit bout de France (TV film)
2012 Bratr a sestra (TV film)
2011 Derniere Séance
2010 La marquise des ombres (TV film)
Le pain du diable (TV film)
2008 Falešné obvinění (TV film)
2006 Když padají hvězdy (TV film)
2005 L'ordre du temple solaire (TV film)
Lucile et le petit prince (TV film)
Petite Chartreuse, La
2004 Vive mon entreprise (TV film)

TV seriály

2019 On va s'aimer un peu beaucoup (TV seriál)
Emilie (S02E02)
2018 Les Impatientes (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2012 Znovuzrozeni (TV seriál)
2009 Action spéciale douanes (TV seriál)
2001 Fabien Cosma (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky