foto

Selma Vaz Dias

  • nar. 23.11.1911
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko
  • zem. 30.8.1977 (65 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Eyeless in Gaza
1958 Orders to Kill
1957 Cat Girl
Stranger's Meeting
The Power and the Glory (TV film)
1956 Wicked as They Come
1955 Night Plane to Amsterdam
1951 Tomb with a View, A
Young Wives' Tale
1944 Two Fathers
1942 One of Our Aircraft Is Missing
1939 Prison Without Bars (TV film)
1938 Zmizení staré dámy
1934 Jew Süss

TV seriály

1973 Cheri (TV seriál)
1971 Trial (TV seriál)
1970 From a Bird's Eye View (TV seriál)
1967 Old Campaigner, The (TV seriál)
1965 Buddenbrooks (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1962 Zero One (TV seriál)
1961 Tales of Mystery (TV seriál)
You Can't Win (TV seriál)
1957 Overseas Press Club - Exclusive! (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
London Playhouse (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace