foto

Joachim Teege

  • nar. 30.11.1925
    Spremberg, Německá říše
  • zem. 19.11.1969 (43 let)
    Munich, Bavaria, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Der fröhliche Weinberg (TV film)
1970 Am Ziel aller Träume (TV film)
Die 13 Monate (TV film)
1969 Damenquartett (TV film)
Der Tanz des Sergeanten Musgrave (TV film)
Troilus und Cressida (TV film)
1968 Der Urlaub (TV film)
Die seltsamen Ansichten des Mr. Eliot (TV film)
Haus Herzenstod (TV film)
1967 Der Renegat (TV film)
Ich will Mjussow sprechen (TV film)
Jetzt schlägt's 13 (TV film)
Kapitän Brassbounds Bekehrung (TV film)
Kaum zu glauben - aber amtlich (TV film)
Rasthaus der grausamen Puppen, Das
Rocket to the Moon
Wirb oder stirb (TV film)
1966 Bucklige von Soho, Der
Der Gute Mensch von Sezuan (TV film)
Hokus pokus
Liselotte von der Pfalz
1965 Auf hoher See (TV film)
Das große Ohr (TV film)
Ein Wintermärchen (TV film)
Klaus Fuchs: Geschichte eines Atomverrats (TV film)
So gut wie morgen ging es uns nie (TV film)
1964 Der Apoll von Bellac (TV film)
Meine Nichte Susanne (TV film)
1963 Der arme Bitos... oder Das Diner der Köpfe (TV film)
1961 Die Nashörner (TV film)
Schöner Tag, Ein (TV film)
1960 Der Hauptmann von Köpenick (TV film)
1959 Die Irre von Chaillot (TV film)
Vor Himmelskörpern wird gewarnt (TV film)
1957 Abu Kasems Pantoffeln (TV film)
1956 Wenn wir alle Engel wären
1955 Der Frontgockel
Die falschen Nasen (TV film)
Drei Tage Mittelarrest
Mutter Courage und ihre Kinder
Revisor, Der (TV film)
1953 Hochzeit auf Reisen
Knall und Fall als Detektive
1952 Großstadtgeheimnis
Ich hab' mein Herz in Heidelberg verloren
Merry Wives of Windsor, The (TV film)
1951 Die Dubarry
Kommen Sie am Ersten
1950 Treppe, Die
1948 Und wieder 48

TV seriály

1969 Rebellion der Verlorenen (TV seriál)
1964 Paris 1900 (TV seriál)
1961 Inspektor Hornleigh greift ein... (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky