foto

Shay Gorman

  • nar. 18.4.1923
    Dublin, Irsko
  • zem. 19.4.1999 (76 let)
    London, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Andělin popel
1991 Gawain and the Green Knight (TV film)
1983 Ascendancy
Fords on Water
Útěky z dětství
1980 Murphy's Stroke (TV film)
1969 Guns in the Heather
1966 Island of Terror
1964 Eyes of Annie Jones, The
1963 Calculated Risk
Nine Hours to Rama
1961 Court of Mystery (TV film)
1959 The Heart of a Man
1957 Kill Her Gently
The Steel Bayonet
1955 Captain Lightfoot
Night Plane to Amsterdam

TV seriály

1995 Father Ted (TV seriál)
1994 Moving Story (TV seriál)
1992 Covington Cross (TV seriál)
Pilot (E01)
1990 Skvělí darebáci (TV seriál)
1989 The Manageress (TV seriál)
1986 December Rose, The (TV seriál)
1985 Hold the Back Page (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Gathering Seed, The (TV seriál)
1982 Boys from the Blackstuff (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1978 Bless Me Father (TV seriál)
1976 When the Boat Comes In (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1973 The Dragon's Opponent (TV seriál)
Whatever Happened to the Likely Lads? (TV seriál)
1972 Tales from the Lazy Acre (TV seriál)
1971 Owen, M.D. (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Paul Temple (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1967 Rainbow City (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1965 Orlando (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1963 Espionage (TV seriál)
Festival (TV seriál)
1962 Silent Evidence (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
The Pursuers (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
Death of a Ghost (TV seriál)
1959 Nick of the River (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Flying Doctor (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
1958 After Hours (TV seriál)
Duty Bound (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Space School (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
The Vise (TV seriál)
1953 Place of Execution, A (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1994 Network First (TV seriál)
1968 Scene (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace