foto

Eliza Schneider

  • nar. 3.2.1978 (39 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Foodfight!
2011 You and I
1999 How to Get Laid at the End of the World

TV seriály

2015 Tajný život K.C. (TV seriál)
2013 Sanjay & Craig (TV seriál)
2009 Cleveland show (TV seriál)
2008 Batman: Odvážný hrdina (TV seriál)
2006 Squirrel Boy (TV seriál)
2003 Městečko South Park (TV seriál)
Vánoce v Kanadě (S07E15)
Hrozinky (S07E14)
Típni to (S07E13)
další epizody (12)
2002 3-South (TV seriál)
Městečko South Park (TV seriál)
Červené sáně sestřeleny (S06E17)
Já a mé budoucí já (S06E16)
Největší všivák vesmíru (S06E15)
další epizody (16)
2001 Invader ZIM (TV seriál)
Spy TV (TV seriál)
The Zeta Project (TV seriál)
Městečko South Park (TV seriál)
Kenny umírá (S05E13)
Tudy spěje naše čtvrť (S05E12)
Garrisonovo teplé vozítko (S05E11)
další epizody (13)
2000 Girlfriends (TV seriál)
Městečko South Park (TV seriál)
Zpackané Vánoce (S04E17)
Dobrodružství bez dohledu rodičů (S04E16)
Tábor (S04E15)
další epizody (18)
1999 Městečko South Park (TV seriál)
Jsi tam, Bože? To jsem já, Ježíš (S03E16)
1997 Johnny Bravo (TV seriál)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
1993 Beakman's World (TV seriál)
1992 Amazing Live Sea-Monkeys, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace