foto

Cory Lorenzen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2017 Handsome
2013 Sexy Evil Genius
2011 Brave New World (TV film)
2009 Fanoušci
2008 Jen přes její mrtvolu
2006 Honba za lesním mužem
The Dog Problem
2004 Napoleon Dynamit

TV seriály

2019 Schooled (TV seriál)
Dangerous Minds (S02E01)
Dr. Barry (S01E13)
CB Likes Lainey (S01E12)
další epizody (14)
Goldbergovi (TV seriál)
Food in a Geoffy (S07E03)
Dana's Back (S07E02)
Vacation (S07E01)
další epizody (12)
2018 Goldbergovi (TV seriál)
Yippee Ki Yay Melon Farmer (S06E10)
Bachelor Party (S06E09)
The Living Room: A 100 Percent True Story (S06E08)
další epizody (10)
2012 Breaking In (TV seriál)
Episode XIII (S02E13)
The Nat'ral (S02E12)
The Hungover (S02E11)
další epizody (12)
2011 Paul Reiser Show, The (TV seriál)
Terapie online (TV seriál)
2009 Greek (TV seriál)
The Day After (S03E01)
At World's End (S02E22)
Tailgate Expectations (S02E21)
další epizody (18)
2008 Greek (TV seriál)
Pledge Allegiance (S02E05)
Gays, Ghosts, and Gamma Rays (S02E04)
Let's Make a Deal (S02E03)
další epizody (17)
2007 Greek (TV seriál)
Black & White and Read All Over (S01E10)
Depth Perception (S01E09)
Separation Anxiety (S01E08)
další epizody (9)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky