foto

Michael Preminger

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Jackie Gleason (TV film)
1991 In the Nick of Time (TV film)
1986 Vůbec nic společného
1982 Víc než další milostný příběh (TV film)

TV seriály

1983 Webster (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1978 More Than Friends (TV film)

TV seriály

1975 Welcome Back, Kotter (TV seriál)

TV pořady

1974 Dinah! (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace