foto

Warren Duff

  • nar. 17.5.1904
    San Francisco, California, USA
  • zem. 5.8.1973 (69 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

1967 Three for Danger (TV film)
1951 Sealed Cargo
1950 Gambling House
1947 Honeymoon
Pryč od minulosti
1946 Lady Luck
1944 Experiment Perilous

TV seriály

1962 The Virginian (TV seriál)
1959 Markham (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

1969 My Friend Tony (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace