foto

Paul Valentine

  • nar. 23.3.1919
    New York City, New York, USA
  • zem. 27.1.2006 (86 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Noty lásky
Všemu navzdory
1982 Ano, Giorgio
1981 Celou dlouhou noc
Pennies from Heaven
Pravdivé zpovědi
1952 Love Island
Something to Live For
1949 House of Strangers
Special Agent
Šťastni v lásce
1947 Pryč od minulosti

TV seriály

1979 The Ropers (TV seriál)
1978 Vega$ (TV seriál)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Dokumentární

1980 Man Who Saw Tomorrow, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky