foto

Barbara von Weitershausen

  • nar. 6.3.1946 (74 let)
    Melsungen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2015 Käthe Kruse (TV film)
2013 Der Geschmack von Apfelkernen
Ďáblovy zlaté vlasy (TV film)
2012 Nemez
2011 Hvězdné tolary (TV film)
Posedlost tancem (TV film)
2010 A je tu Lola!
2009 Die Drachen besiegen (TV film)
Stíny spravedlnosti (TV film)
2008 Žabí král aneb Železný Jindřich (TV film)
2007 Angsthasen (TV film)
2006 Blackout: Vražedné vzpomínky (TV film)
Und ich lieb dich doch! (TV film)
2005 Heimliche Liebe - Der Schüler und die Postbotin (TV film)
2004 Bibi Blocksberg: Tajemství modrých sov
2003 Die Klasse von '99
Jennerwein (TV film)
Tauerngold (TV film)
2002 Aller simple pour Manhattan
Eine Aussergewöhnliche Affäre (TV film)
Was ist bloß mit meinen Männern los? (TV film)
2001 Das Schneeparadies (TV film)
Honolulu
2000 Altweibersommer (TV film)
1998 Milostné scény z planety Země
Supersingle (TV film)
1997 Dazlak
Virus X - Der Atem des Todes (TV film)
1996 Crash Kids (TV film)
Schuldig auf Verdacht (TV film)
1994 Tödliche Wahrheit (TV film)
1993 Trip nach Tunis
1991 Buster's Bedroom
1989 Schatten der Wüste
1988 Polibek tygra
1987 Unsichtbare, Der
1985 Galaxenbauer, Der (TV film)
1984 Beginn aller Schrecken ist Liebe, Der
1983 Der Kleine
1982 Feuer und Schwert - Die Legende von Tristan und Isolde
Stav věcí
1980 Panische Zeiten
1979 Wunderbaren Jahre, Die

TV seriály

2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
2002 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
1994 Der König (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)

Dokumentární

1982 Krieg und Frieden

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky