foto

Jamie Dunlap

  • nar. 20.6.1960 (57 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2012 Svatba o Vánocích (TV film)
2008 Městečko South Park: Říše fantazie
2006 Survivor, The
2000 Artie

TV seriály

2016 Městečko South Park (TV seriál)
Konec příběhů na pokračování, jak je známe (S20E10)
To není vtipné (S20E09)
Jen pro zvané (S20E08)
další epizody (10)
2015 Městečko South Park (TV seriál)
Spravedlnost korektního ředitele (S19E10)
Pravda a reklama (S19E09)
Sponzorovaný obsah (S19E08)
další epizody (10)
2014 Kirby Buckets (TV seriál)
Městečko South Park (TV seriál)
Šťastné hologramy (S18E10)
Furt dokola (S18E09)
Kohoutí zápasy (S18E08)
další epizody (10)
2013 Super doktoři (TV seriál)
Městečko South Park (TV seriál)
Hobit (S17E10)
Kozy a draci (S17E09)
Píseň řiti a ohně (S17E08)
další epizody (10)
2012 Crash & Bernstein (TV seriál)
Městečko South Park (TV seriál)
Obama vítězí (S16E14)
Pro věci (S16E13)
Noční můra z FaceTimu (S16E12)
další epizody (14)
2011 Městečko South Park (TV seriál)
Odposlech (S15E10)
Poslední Mexikán (S15E09)
Asburgery (S15E08)
další epizody (9)
2010 Královská dvojčata (TV seriál)
Městečko South Park (TV seriál)
Crème Fraiche (S14E14)
Mýval vs. Mýval a spol (S14E13)
Mysterion povstal (S14E12)
další epizody (14)
2009 Městečko South Park (TV seriál)
Moč (S13E14)
Tanec se šmouly (S13E13)
Slovo na B (S13E12)
další epizody (14)
2008 Městečko South Park (TV seriál)
O včerejší noci (S12E12)
Pandemie (S12E10)
Super švanda (S12E07)
další epizody (5)
2007 Městečko South Park (TV seriál)
Seznam (S11E14)
Kubomba (S11E04)
Cartman kouří (S11E02)
další epizody (4)
2006 Městečko South Park (TV seriál)
Stanleyho pohár (S10E14)
Běž, Bože, běž, část druhá (S10E13)
Běž, Bože, běž, část první (S10E12)
další epizody (12)
2005 Městečko South Park (TV seriál)
Krvavá Marie (S09E14)
Zachraňte velrybu (S09E13)
Uvězněný v komoře (S09E12)
další epizody (8)
2004 Městečko South Park (TV seriál)
Robo-kamarád (S08E05)
Nakládačka (S08E04)
Umučení Žida (S08E03)
další epizody (5)
2003 Městečko South Park (TV seriál)
Típni to (S07E13)
Všechno o mormonech (S07E12)
Casa Bonita (S07E11)
další epizody (4)
2002 Clone High (TV seriál)
Městečko South Park (TV seriál)
Červené sáně sestřeleny (S06E17)
Žebřík do nebe (S06E12)
Jaredovy potíže (S06E01)
2001 Městečko South Park (TV seriál)
Jak se jí zadkem (S05E10)
2000 Městečko South Park (TV seriál)
Cartman hledá dospělé kámoše (S04E05)

Dokumentární

2016 Never Surrender: The Ed Ramsey Story
2007 Sand and Sorrow

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace