foto

Debralee Scott

  • nar. 2.4.1953
    Elizabeth, New Jersey, USA
  • zem. 5.4.2005 (52 let)
    Amelia Island, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Misplaced
1986 Policejní akademie 3
1984 Policejní akademie
1982 Pandemonium
1980 Hot T-Shirts
Just Tell Me You Love Me
1978 Death Moon (TV film)
1975 Reincarnation of Peter Proud, The
1974 Our Time
The Crazy World of Julius Vrooder
Zemětřesení
1973 Americké graffiti
Lisa, Bright and Dark (TV film)
Summer Without Boys, A (TV film)
1972 Motýli jsou svobodní
1971 Drsný Harry

TV seriály

1983 Likely Stories, Vol. 2 (TV seriál)
1979 Angie (TV seriál)
1977 Forever Fernwood (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Gibbsville (TV seriál)
Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
1975 Isis (TV seriál)
Ryan's Hope (TV seriál)
Welcome Back, Kotter (TV seriál)
1974 Movin' On (TV seriál)
Sons and Daughters (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)

TV pořady

1980 Chain Reaction (TV pořad)
1979 Password Plus (TV pořad)
1976 Family Feud (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
Match Game PM (TV pořad)
1974 Celebrity Sweepstakes (TV pořad)
Dinah! (TV pořad)
1973 Match Game 73 (TV pořad)
The $10,000 Pyramid (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace