foto

Robert Hegyes

  • nar. 7.5.1951
    Perth Amboy, New Jersey, USA
  • zem. 26.1.2012 (60 let)
    Metuchen, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Hip, Edgy, Sexy, Cool
Podraz.com
2000 Bar Hopping (TV film)
1998 Návrat elitního agenta
1994 Návrat Cagneyové a Laceyové (TV film)
1992 Bob Roberts
1990 Kill Crazy
1985 Pee-Weeho velké dobrodružství
1982 For Lovers Only (TV film)
1981 Underground Aces
1980 Just Tell Me You Love Me
Prosba o lásku (TV film)
1976 Law and Order (TV film)

TV seriály

2001 Black Scorpion (TV seriál)
Tak málo času (TV seriál)
1999 Horká stopa L.A. (TV seriál)
1996 Mr. Rhodes (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
NewsRadio (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
The Brady Bunch Hour (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Mr. T and Tina (TV seriál)
1975 Welcome Back, Kotter (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)

Dokumentární

1992 Earth and the American Dream

TV pořady

1976 Break the Bank (TV pořad)
Donny and Marie (TV pořad)
Rich Little Show, The (TV pořad)
The Alan Hamel Show (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
Match Game PM (TV pořad)
Saturday Night Live (TV pořad)
1974 Dinah! (TV pořad)
The $25,000 Pyramid (TV pořad)
1973 Match Game 73 (TV pořad)
The $10,000 Pyramid (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1984 E. Nick: A Legend in His Own Mind

TV seriály

1975 Welcome Back, Kotter (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace