foto

Mark Acheson

  • nar. 19.9.1957 (60 let)
    Edmonton, Alberta, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Psych: The Movie (TV film)
2015 Grizzly zabiják
2013 Lawrence & Holloman
Zaprášená tajemství (TV film)
2011 Thor: Příběhy z Asgardu
2010 Laskavý dotek (TV film)
2009 Hulk Vs.
Rytíři krvavé oceli (TV film)
Strážci - Watchmen
2008 Barbie a Diamantový zámek
2007 Pirát silnic
Zmatená duše
2006 Eight Days to Live (TV film)
Love and Other Dilemmas
MXŠ: Mimořádně extrémní špión
Super náhradník
2005 Sám v temnotě
Ten třetí je navíc (TV film)
2004 Riddick: Kronika temna
Zeměmoří (TV film)
2003 Prokletí (TV film)
Vánoční skřítek
2002 Kai a Gerda (TV film)
Smrtící žár
Space Between, The
2001 3000 mil na útěku
Lola
Na palubě Jednorožce (TV film)
Podtrh (TV film)
Volby srdce (TV film)
2000 Falešná hra
Podfukáři
Recept na úspěch (TV film)
Trixie
1999 Vikingové
1998 Na Vánoce budu doma
Už je v boudě (TV film)
1997 Bláznivý týden (TV film)
Exception to the Rule
Odvážné srdce
1996 Spravedlnost: Příběh Diany Kilmurové (TV film)
The Prisoner of Zenda, Inc. (TV film)
1995 Psychopat
Tajemství pod vodou
Vězeňský kovboj (TV film)
1994 Beyond Suspicion (TV film)
Killer
Nekonečný příběh 3
Samurai Cowboy
1993 Kdopak to mluví 3
Osudný omyl
1990 Burning Bridges (TV film)
1989 Proces s neuvěřitelným Hulkem (TV film)
Quarantine
1980 Plutonium Incident, The (TV film)
1977 Deadly Business

TV seriály

2016 Dirk Gently's Holistic Detective Agency (TV seriál)
Rogue Wall Enthusiasts (S01E03)
Van Helsing (TV seriál)
Last Time (S01E11)
2015 Lovci duchů (TV seriál)
About a Boy (S10E12)
2014 Fargo (TV seriál)
Who Shaves the Barber? (S01E07)
Buridan's Ass (S01E06)
Motiv (TV seriál)
Kulka pro Joeyho (S02E11)
2013 Darebák (TV seriál)
Já a robot (TV seriál)
Flám (E04)
Once Upon a Time in Wonderland (TV seriál)
2012 Level Up (TV seriál)
Falling Skies (TV seriál)
Worlds Apart (S02E01)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
2010 Malý princ (TV seriál)
Můj malý Pony: Přátelství je magické (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
6955 kHz (S03E06)
2009 Hot Wheels: Bojová pětka (TV seriál)
T-Rex Express (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
I Believe the Children Are Our Future (S05E06)
2008 Hlídka (TV seriál)
2007 Flash Gordon (TV seriál)
4400 (TV seriál)
Try the Pie (S04E05)
2006 .hack//Roots (TV seriál)
Agentura Jasno (TV seriál)
Alice, I Think (TV seriál)
Black Lagoon (TV seriál)
Class of the Titans (TV seriál)
2005 Canadian Case Files (TV seriál)
Mistři hrůzy (TV seriál)
Jenifer (S01E04)
Transformers Cybertron (TV seriál)
Transformers: Galaxy Force (TV seriál)
2004 Collector, The (TV seriál)
Transformers: Energon (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Vražedný flirt (S04E09)
Kouzlo (S04E08)
2003 Detektív (TV seriál)
Mrtví jako já (TV seriál)
Můj pokoj (S01E06)
Transformers: Armada (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Stargate: Infinity (TV seriál)
2001 Alienators: Evolution Continues (TV seriál)
Past na ptáky (TV seriál)
Pro dobrou věc (TV seriál)
Strange Frequency (TV seriál)
The Chris Isaak Show (TV seriál)
The Lone Gunmen (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Call of the Wild (TV seriál)
1999 Pro strach uděláno (TV seriál)
Weird-Ohs (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Fat Dog Mendoza (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Nová Addamsova rodina (TV seriál)
Robocop: Alpha Commando (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Síť (TV seriál)
Vrána (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Ve vězení (S02E03)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Komando (TV seriál)
1996 Dva (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
Viper (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Bažina (S03E22)
1994 Lonesome Dove: The Series (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1991 Palace Guard (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1987 Wiseguy (TV seriál)
1985 G.I. Joe (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Stingray (TV seriál)
1979 Dobrodružství Huckleberryho Finna (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace