foto

Olivier Saladin

  • nar. Le Havre, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Les Brumes du Souvenir (TV film)
2016 Apnée
2014 Asterix: Sídliště bohů
Brèves de comptoir
2013 Chez nous c'est trois!
2011 La part des anges (TV film)
2010 La très excellente et divertissante histoire de François Rabelais (TV film)
2008 Falešné obvinění (TV film)
2007 Dcera šéfkuchaře (TV film)
L'Auberge rouge
Promeneuse d'oiseaux, La (TV film)
2006 Marie Besnardová: Příběh travičky (TV film)
2005 Erasmus 2
Le piège du Père Noël (TV film)
Skrývaná láska (TV film)
2004 Bottes, Les (TV film)
Courrier du coeur (TV film)
La nourrice (TV film)
Vie est si courte, La (TV film)
2003 Bastide bleu, La (TV film)
Domek na venkově
Qui perd gagne!
Rien que du bonheur
Vítejte u Rozových
2002 Division d'honneur (TV film)
2000 Enfant de la honte, L' (TV film)
1999 Dessine-moi un jouet (TV film)
1995 Elisa
Fast
Le bonheur est dans le pré
1994 Dernier tour, Le (TV film)
Plukovník Chabert
1993 Coup de jeune
Le fils du requin
Spadli z nebe
1991 Chaos
1990 Docteur Petiot
Feu sur le candidat
Tatie Danielle
1987 Il est génial papy!
1986 Quai du blues

TV seriály

2011 Sparrowhawk (TV seriál)
2006 Cri, Le (TV seriál)
Paradise kemp (TV seriál)
L'Oncle d'Amérique (S01E03)
Lorsque l'enfant parait (S01E02)
2005 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2004 Vénus & Apollon (TV seriál)
2003 Kelif et Deutsch à la recherche d'un emploi (TV seriál)
Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
2002 Le Champ dolent, le roman de la terre (TV seriál)
S.O.S. 18 (TV seriál)
2000 Grand patron, Le (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Louis Page (TV seriál)
1995 Baldi (TV seriál)
L'histoire du samedi (TV seriál)
1994 Deschiens, Les (TV seriál)
1993 Regards d'enfance (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)
1989 Imogène (TV seriál)
1987 L'heure Simenon (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)

Dokumentární

2017 Napoleon: Egyptské tažení (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace