foto

Dominique Othenin-Girard

  • nar. 1958
    Le Locle, Neuenburg, Švýcarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2008 V utajení
2006 Henry Dunant: Du rouge sur la croix (TV film)
2005 Tunel smrti (TV film)
1999 Florian - Liebe aus ganzem Herzen (TV film)
Silnější než smrt (TV film)
1998 Die Fremde in meiner Brust (TV film)
Die heilige Hure (TV film)
1996 Adrenalin (TV film)
Der Venusmörder (TV film)
1995 Duel
Krutá dvojčata (TV film)
1994 Soukromé hodiny 2
1993 Sandra, c'est la vie (TV film)
1991 Přichází Satan - Procitnutí (TV film)
1990 Noční anděl
1989 Halloween 5
1987 Hospice, The (TV film)
1985 After Darkness
Piege a flics (TV film)

TV seriály

2001 Křižáci (TV seriál)

Dokumentární

2013 Die Schweizer - Les Suisses - Gli Svizzeri - Ils Svizzers (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Dokumentární

2006 Halloween: 25 Years of Terror

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace