foto

Jennifer Calvert

  • nar. 7.12.1963 (56 let)
    Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Meet Pursuit Delange: The Movie
2006 Merlinův učeň (TV film)
Nekonečná spravedlnost
2004 Zeměmoří (TV film)
2003 Brides in the Bath, The (TV film)
Don't Look Back!
2001 The Waiting Room
1996 Jim's Gift (TV film)
1995 Proteus
1993 Magician, The (TV film)

TV seriály

2002 Hvězdná brána (TV seriál)
Poslední boj (S05E16)
Schůzka na nejvyšší úrovni (S05E15)
2001 The Chris Isaak Show (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Nepřátelé (S05E01)
2000 Na pomezí záhad (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1994 Fast Show, The (TV seriál)
The Knock (TV seriál)
1993 Westbeach (TV seriál)
Červený trpaslík (TV seriál)
Pistolníci z Apokalypsy (S06E03)
1991 Trouble in Mind (TV seriál)
1990 Come Home Charlie and Face Them (TV seriál)
Spatz (TV seriál)
1989 Mike & Angelo (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky