foto

Slimane Yefsah

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Vrahův advokát (TV film)
2017 Le secret de l'abbaye (TV film)
Mystère Place Vendôme (TV film)
2012 Je ne suis personne
2008 Narozeni v 68

TV seriály

2019 Vlčí instinkt (TV seriál)
La Balade sauvage (S05E01)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Mauvais sort (Partie 2) (S13E02)
Mauvais sort (Partie 1) (S13E01)
2016 Emma (TV seriál)
Mort aux vainqueurs (E02)
Question de confiance (E01)
2015 Le Passager (TV seriál)
Ouranos (E04)
Prométhée (E02)
Minotaure (E01)
2013 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Londres-Paris (S08E02)
Úžasná rodina (TV seriál)
Le Retour de l'enfant prodigue (S10E01)
2011 L'Attaque (TV seriál)
2009 Mes amis, mes amours, mes emmerdes (TV seriál)
2008 Scénarios contre les discriminations (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky