foto

Robin Hughes

  • nar. 7.6.1920
    Buenos Aires, Argentina
  • zem. 10.12.1989 (69 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 The Seven Minutes
1968 Star!
1965 Kdo jezdí na tygru
1962 The Road to Hong Kong
1959 Battle of the Coral Sea
1958 Auntie Mame
Manhunt in the Jungle
Pirát
The Thing That Couldn't Die
1957 Johnny Tremain
1956 The Mole People
1955 Dvorní šašek
The Scarlet Coat
Untamed
1954 Charge of the Lancers
Dynamite, the Story of Alfred Nobel (TV film)
Khyber Patrol
Král Richard a křižáci
Paris Playboys
Vražda na objednávku
1953 El Alaméin
Flame of Calcutta
Money from Home
Rogue's March
The Maze
Titanic
1952 Million Dollar Mermaid
Mutiny
1951 Darling, How Could You!
Liška pouště
Quo Vadis
Secrets of Monte Carlo
The 13th Letter
The Son of Dr. Jekyll
1950 Cyrano z Bergeraku
Fancy Pants
Kim
The Flame and the Arrow
Three Came Home
When Willie Comes Marching Home
1949 Look for the Silver Lining
My Own True Love
Sword in the Desert
The Secret of St. Ives
1948 Command Decision
Kiss the Blood Off My Hands
Okouzlení
Port Said
1947 Chyťte ho!
Green Dolphin Street
If Winter Comes
Věčná Ambra

TV seriály

1967 Garrison's Gorillas (TV seriál)
1965 Court Martial (TV seriál)
The Loner (TV seriál)
1963 The Human Jungle (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
Sir Francis Drake (TV seriál)
1960 The Brothers Brannagan (TV seriál)
The Islanders (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Howling Man (S02E05)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Flight (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
The Brothers (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
Front Row Center (TV seriál)
Henry Fonda Presents the Star and the Story (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1953 You Are There (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
China Smith (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
1951 Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
The Bigelow Theatre (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2014 The Movie That Couldn't Die - a.z.
1985 American Masters (TV seriál) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace