foto

John Ealer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2007 Cesta do temnoty
2006 Deep Sea UFOs (TV film)
Rytmus života
2005 Neuvěřitelný život Ethana Greena
1998 Thursday Afternoon

TV seriály

2011 Fresh Hell (TV seriál)

Dokumentární

2013 Zlatá horečka (TV seriál)
2007 Decoding the Past: Earth's Black Hole (TV film)
Refusenik
2004 Akta UFO (TV seriál)
2001 Daybreak Berlin

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky