foto

Frank Cassini

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Volition
2015 Driven Underground (TV film)
2014 My Mother's Future Husband (TV film)
2013 Embrace of the Vampire
2010 Supermafián Quido
2009 Dr. Dolittle 5: Lucky jede do Hollywoodu
Pod kápí
Strážci - Watchmen
2008 Every Second Counts (TV film)
Zlost
2006 The Entrance
Unnatural & Accidental
2005 Osudné shledání
Zlom vaz
2004 Havárie letu 323 (TV film)
Ranč (TV film)
2003 Little Brother of War
2002 Sjetý (TV film)
Smrtící žár
2001 Freedom Park
James Dean (TV film)
Shot in the Face, A
The Heart Department (TV film)
Zachránce
2000 Závada Blair Witch (TV film)
1997 Ničitel
1996 Bílý tygr
Expert
For a Few Lousy Dollars
Listen
1995 Bye Bye Birdie (TV film)
Johnova dívka (TV film)
Smrtelná léčba
1994 Crackerjack
Flinch
Timecop
1990 Mafiáni

TV seriály

2013 Cult (TV seriál)
Darebák (TV seriál)
2012 Continuum (TV seriál)
The Politics of Time (S01E07)
Lovci duchů (TV seriál)
Bitten (S08E04)
2011 Blackstone (TV seriál)
Zločin (TV seriál)
Obstrukce (S01E08)
Pomsta (S01E07)
2010 Strážce spravedlnosti (TV seriál)
The Bridge (TV seriál)
2006 4400 (TV seriál)
Nový svět (S03E01)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
Reunion (TV seriál)
Tajná služba (TV seriál)
2003 Mrtví jako já (TV seriál)
Zmatek mezi Smrtonoši (S01E05)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Strážce (S05E20)
2001 Wolf Lake (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
1997 Milénium (TV seriál)
Paper Dove (S01E22)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Pod postelí (S01E10)
Akta X (TV seriál)
Poslední odpočinek Clydea Bruckmana (S03E04)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1993 Cobra (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
1986 Miami Vice (TV seriál)
Walk-Alone (S03E04)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Zlom vaz
2001 Freedom Park

Producentská filmografie

Filmy

2003 Hot Karl II, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace