foto

Georg Leumer

  • nar. 1956

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Pilgerfahrt nach Padua (TV film)
2002 Bobby (TV film)
Der Tod ist kein Beweis (TV film)
1999 Die Hohe Kunst des Seitensprungs (TV film)
Rembrandt
Südsee, eigene Insel
1998 Mann fällt nicht vom Himmel, Ein (TV film)
1997 14 Tage lebenslänglich
1994 Leni (TV film)

TV seriály

2002 Der Tod ist kein Beinbruch (TV seriál)
V podezření (TV seriál)
1999 Wie war ich, Doris? (TV seriál)
1997 Duell zu dritt (TV seriál)
1992 Familie Heinz Becker (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky