foto

Maurice Ducasse

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Jamais avant le mariage
Spéciale dernière (TV film)
1980 Vol d'Icare, Le (TV film)
1979 Podivuhodná dobrodružství barona Prášila
1978 Páni ouřadové (TV film)
1976 Comédien, Le (TV film)
1975 Akce Lady Marlène
1974 Vos gueules les mouettes!
1973 Affaire Crazy Capo, L'
Monsieur Pompadour (TV film)
Voraces, Les
1969 Říkejte mi Matyldo
1967 Spéciale dernière (TV film)
1962 Maléfices
1957 Nuit des rois, La (TV film)

TV seriály

1981 Nana (TV seriál)
1979 Yeux bleus, Les (TV seriál)
1978 Provaz na krku (TV seriál)
1977 Héritiers, Les (TV seriál)
1976 Vérité tient à un fil, La (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1967 Saturnin (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky