foto

Fanny Robiane

  • nar. 17.10.1899
  • zem. 13.8.1982 (82 let)
    Saint-Laurent-du-Var, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Qui j'ose aimer (TV film)
1974 Cadoudal (TV film)
Les guichets du Louvre
Plaies et bosses (TV film)
1971 Visite de la vieille dame, La (TV film)
1967 Bien-aimée, La (TV film)
Fleur d'oseille
Spéciale dernière (TV film)
1962 Rien que la vérité (TV film)
1949 Maternelle, La
1947 La Télévision, oeil de demain

TV seriály

1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)
1957 En votre âme et conscience (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky