foto

Thomas Calabro

  • nar. 3.2.1959 (59 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Heart Felt (TV film)
The Wrong House (TV film)
2015 The Man in 3B
2014 Locker 13
Smrtelné proroctví
2013 Pronásledované (TV film)
2010 Elle: Příběh moderní Popelky
Masakr na střední škole
2008 Svět v ohrožení
2007 Cake: A Wedding Story
Chill
Nebezpečné lži (TV film)
Sněžní pavouci (TV film)
2004 Dokonalý manžel (TV film)
Santa hledá ženu (TV film)
2001 Face to Face
Hard Knox (TV film)
2000 Best Actress (TV film)
They Nest (TV film)
Závod o zlato (TV film)
1997 Mrtvý muž
Sex v L.A. (TV film)
1995 Spi, děťátko, spi (TV film)
Uloupená nevinnost (TV film)
1991 Úctyhodná žena (TV film)
1988 Klub zabijáků (TV film)
1985 Out of the Darkness (TV film)
1984 Exterminátor 2: Mstitel

TV seriály

2018 Poslední loď (TV seriál)
Honor (S05E08)
Somos la Sangre (S05E07)
Warriors (S05E05)
další epizody (7)
2012 Glee (TV seriál)
Přijímačky (S03E18)
2011 Castle na zabití (TV seriál)
Nikky Heatová (S03E11)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Svoboda (S08E13)
2010 Whacked (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Do Not Pass Go (S07E06)
2009 Melrose Place (TV seriál)
2007 Greek (TV seriál)
2006 Odložené případy (TV seriál)
Definitivní trest: Konečné odvolání (S03E20)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
1999 Melrose Place (TV seriál)
Asses to Ashes (S07E35)
Dead Men Don't Shut Up (S07E34)
Lexi Gets Stiffed (S07E33)
další epizody (16)
1998 Melrose Place (TV seriál)
The Usual Santas (S07E19)
Suddenly Sperm (S07E18)
When Cheerleaders Attack (S07E17)
další epizody (32)
1997 Melrose Place (TV seriál)
A Tree Talks in Melrose (S06E13)
A Bump in the Night (S06E12)
Everybody Comes to Kyle's (S06E11)
další epizody (33)
1996 Melrose Place (TV seriál)
Crazy Love (S05E13)
Quest for Mother (S05E12)
Sole Sister (S05E11)
další epizody (30)
1995 JAG (TV seriál)
Ned a Stacey (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
Oy! to the World (S04E15)
Two Flew Over the Cuckoo's Nest (S04E14)
Hook, Line and Hayley (S04E13)
další epizody (30)
1994 Burkeho zákon (TV seriál)
Dotek anděla (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
Holiday on Ice (S03E15)
Sex, Drugs and Rockin' the Cradle (S03E14)
Just Say No (S03E13)
další epizody (31)
1993 Melrose Place (TV seriál)
Under the Mistletoe (S02E15)
Strange Bedfellows (S02E14)
Duet for One (S02E13)
další epizody (29)
1992 Melrose Place (TV seriál)
A Melrose Place Christmas (S01E18)
Jake vs. Jake (S01E17)
The Whole Truth (S01E16)
další epizody (18)
Columbo (TV seriál)
Není čas na umírání (S10E05)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Kiss the Girls and Make Them Die (S01E04)
1989 Dream Street (TV seriál)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)

Dokumentární

2004 I Love the '90s (TV seriál)

TV pořady

2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

1992 Melrose Place (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace