foto

Carlos Navarro

  • nar. 14.12.1980 (38 let)
    Queens, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Frank vs. God
2013 Nevyřízený účet
Z cizího krev neteče
2012 Tooth Fairy 2
2011 Big Mike (TV film)
Cassadaga
2007 Královna ročníku

TV seriály

2017 Bloodline (TV seriál)
Part 31 (S03E08)
Part 28 (S03E05)
Živí mrtví (TV seriál)
Jen nějakej chlap (S08E04)
Zrůdy (S08E03)
Proklatí (S08E02)
další epizody (8)
2016 Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Finds Her Mom! (S02E13)
Živí mrtví (TV seriál)
Studna (S07E02)
2013 Graceland (TV seriál)
Goodbye High (S01E07)
2011 Charlieho andílci (TV seriál)
2007 Útěk z vězení (TV seriál)
Rušička (S03E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace