foto

Zsuzsa Járó

  • nar. 15.3.1977 (40 let)
    Nyíregyháza, Maďarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 O těle a duši
2015 Dumapárbaj
2013 Hőskeresők (TV film)
2010 Utolér
2008 Majdnem szűz
Vyšetřovatel
2006 A harmadik fiú (TV film)
2003 Autobus přijel
Szerelemtől sújtva

TV seriály

2013 Hacktion (TV seriál)
Vissza az iskolapadba (S05E11)
2008 Presszó (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace