foto

Zsuzsa Járó

  • nar. 15.3.1977 (41 let)
    Nyíregyháza, Maďarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 O těle a duši
2015 Dumapárbaj
2013 Hőskeresők (TV film)
2010 Utolér
2008 Majdnem szűz
Vyšetřovatel
2006 A harmadik fiú (TV film)
2003 Autobus přijel
Szerelemtől sújtva

TV seriály

2018 A Tanár (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2017 Korhatáros szerelem (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
2013 Hacktion (TV seriál)
Vissza az iskolapadba (S05E11)
2008 Presszó (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace