foto

Berndt Stichler

  • nar. 1946

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Vánoční horečka
1996 Die Spur der roten Fässer
1995 Se zavázanýma očima (TV film)
1988 Der Aufstand der Fischer von St. Barbara (TV film)
Polizeiruf 110 - Amoklauf (TV film)
1986 Pelle der Eroberer (TV film)
1982 Familie Rechlin (TV film)
1980 Grenadier Wordelmann (TV film)
1978 Ich will nicht leise sterben (TV film)
Polizeiruf 110 - Schuldig (TV film)
1977 Graureiher
1976 Hosteska
1975 Aus meiner Kindheit
1974 Mädchen Malle, Das (TV film)

TV seriály

1996 Místo činu (TV seriál)
Wer nicht schweigt, muß sterben (S27E05)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)

Dokumentární

1999 Die Geschichte Mitteldeutschlands (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky