foto

Karri Turner

  • nar. 21.12.1966 (50 let)
    Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Bláznivá střela - Amerika v ohrožení
Dostaňte agenta Smarta
1999 Who's the Caboose?

TV seriály

2007 Sarah Silverman Program., The (TV seriál)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Za sedm minut dvanáct (S01E08)
Lepší polovičky (S01E06)
1997 Městečko South Park (TV seriál)
Posilovač 4000 (S01E02)
Akta X (TV seriál)
Emily (S05E07)
Koleda (S05E06)
1996 Správná Susan (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
JAG (TV seriál)
1994 Wild Oats (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace