foto

Karri Turner

  • nar. 21.12.1966 (50 let)
    Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Bláznivá střela - Amerika v ohrožení
Dostaňte agenta Smarta
1999 Who's the Caboose?

TV seriály

2007 Sarah Silverman Program., The (TV seriál)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Za sedm minut dvanáct (S01E08)
Lepší polovičky (S01E06)
2005 JAG (TV seriál)
Příznivé větry a stoupenci moří (S10E22)
Úžiny Malacca (S10E16)
2004 JAG (TV seriál)
Tábor Delta (S10E07)
Sbohem a šáteček: část 1 (S09E23)
Trojský kůň (S09E22)
další epizody (5)
2003 JAG (TV seriál)
Veselé vánoce (S09E11)
Tepová frekvence (S09E10)
Posse Comitatus (S09E08)
další epizody (15)
2002 JAG (TV seriál)
Všichni mí věrní (S08E11)
Zabiják (S08E10)
Když se lano přetrhne (S08E09)
další epizody (22)
2001 JAG (TV seriál)
Vyslyšené modlitby (S07E11)
Jagaton (S07E08)
Léčka (S07E07)
další epizody (18)
2000 JAG (TV seriál)
Rodinná tajemství (S06E09)
Rozdílný mír 2. část (S06E08)
Rozdílný mír 1. část (S06E07)
další epizody (11)
1999 JAG (TV seriál)
Duchové Vánoc dávno minulých (S05E11)
Urážlivé výroky (S05E09)
Plukovníkova žena (S05E08)
další epizody (17)
1998 JAG (TV seriál)
Rolničky (S04E11)
Pan Rabb jede do Washingtonu (S04E08)
Ve výšce 30.000 stop (S04E07)
další epizody (14)
1997 Městečko South Park (TV seriál)
Posilovač 4000 (S01E02)
JAG (TV seriál)
Ženský instinkt (S03E11)
Havárie (S03E09)
Proti všem nepřátelům (S03E07)
další epizody (8)
Akta X (TV seriál)
Emily (S05E07)
Koleda (S05E06)
1996 Správná Susan (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
1994 Wild Oats (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace