foto

Michael Buffer

  • nar. 2.11.1944 (72 let)
    Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Creed
2013 Zpátky do ringu
2010 Fighter
Láska a jiné závislosti
2009 2012
2008 Zohan: Krycí jméno Kadeřník
2006 Rocky Balboa
2005 The L.A. Riot Spectacular
2004 Ring volný
2003 Velké dítě Dickie Roberts
2000 Hromy a blesky
1995 Virtuozita
1990 Rocky V
1989 Noci v Harlemu
1988 Homeboy

TV seriály

2007 Phineas & Ferb (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2000 Clerks (TV seriál)
1998 Celebrity Deathmatch (TV seriál)
Městečko South Park (TV seriál)
Damián (S01E10)
1996 HBO Boxing After Dark (TV seriál)
1994 Weird Science (TV seriál)
1992 Jsem do tebe blázen (TV seriál)

TV pořady

2006 Rachael Ray (TV pořad)
1995 WCW Monday Nitro (TV pořad)
1990 The Howard Stern Show (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace