foto

Bruce Howell

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 South Park: Peklo na Zemi

TV seriály

2016 Městečko South Park (TV seriál)
Velký Blb a Dánové (S20E05)
2010 Městečko South Park (TV seriál)
201 (S14E06)
2003 Městečko South Park (TV seriál)
South Park je teplej (S07E08)
2000 Městečko South Park (TV seriál)
Boj o rasistickou vlajku (S04E07)
Čerokézské vlasové tampony (S04E06)
1998 Městečko South Park (TV seriál)
Na okraji věčnosti (S02E07)
Ikova obřízka (S02E04)

Producentská filmografie

TV seriály

2016 Městečko South Park (TV seriál)
Konec příběhů na pokračování, jak je známe (S20E10)
To není vtipné (S20E09)
Jen pro zvané (S20E08)
další epizody (10)
2015 Městečko South Park (TV seriál)
Spravedlnost korektního ředitele (S19E10)
Pravda a reklama (S19E09)
Sponzorovaný obsah (S19E08)
další epizody (10)
2014 Městečko South Park (TV seriál)
Šťastné hologramy (S18E10)
Furt dokola (S18E09)
Kohoutí zápasy (S18E08)
další epizody (10)
2013 Městečko South Park (TV seriál)
Hobit (S17E10)
Kozy a draci (S17E09)
Píseň řiti a ohně (S17E08)
další epizody (9)
2012 Městečko South Park (TV seriál)
Obama vítězí (S16E14)
Pro věci (S16E13)
Noční můra z FaceTimu (S16E12)
další epizody (14)
2011 Městečko South Park (TV seriál)
Chudé dítě (S15E14)
Díkuvzdání na historickém kanálu (S15E13)
Jedno procento (S15E12)
další epizody (14)
2010 Městečko South Park (TV seriál)
Crème Fraiche (S14E14)
Mýval vs. Mýval a spol (S14E13)
Mysterion povstal (S14E12)
další epizody (14)
2009 Městečko South Park (TV seriál)
Moč (S13E14)
Tanec se šmouly (S13E13)
Slovo na B (S13E12)
další epizody (14)
2008 Městečko South Park (TV seriál)
O včerejší noci (S12E12)
Pandemie (S12E10)
Super švanda (S12E07)
další epizody (5)
2007 Městečko South Park (TV seriál)
Seznam (S11E14)
Říše fantazie, část druhá (S11E11)
Říše fantazie, část první (S11E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace