foto

Susie Cullen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2017 Boj s obry
2013 Ztracená dáma (TV film)
2012 13 schodů dolů (TV film)
2009 Zonad
2008 Malá nepatrná lež (TV film)

TV seriály

2018 Paní Wilsonová (TV seriál)
2017 Malé ženy (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
The Moorside (TV seriál)
2016 Stíny nad Jerichem (TV seriál)
2014 Quirke (TV seriál)
Elegy for April (E03)
The Silver Swan (E02)
Christine Falls (E01)
Šťastné údolí (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2012 Vera (TV seriál)
Sandancers (S02E04)
A Certain Samaritan (S02E03)
Silent Voices (S02E02)
další epizody (4)
2010 The Silence (TV seriál)
2009 Úlovek (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2008 Raw (TV seriál)
2007 Prosperity (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace