foto

Michael Bilton

  • nar. 14.12.1919
    Cottingham, East Riding of Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 5.11.1993 (73 let)
    Berkhamsted, Hertfordshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Casualty 1906 (TV film)
1987 Mirch Masala
Čtvrtý protokol
1985 Silas Marner - tkadlec z Raveloe (TV film)
1978 The Thirty-Nine Steps
1977 Pronásledovaná
1972 Zběsilost - a.z.
1966 Arabeska
Press for Time
1965 Heiress of Garth (TV film)
The Early Bird
1961 Kapka medu
1952 Sing Along with Me

TV seriály

1991 Z deníku Sherlocka Holmese (TV seriál)
Na starém zámku v Shoscombe (E03)
1990 Alleyn Mysteries (TV seriál)
One Foot in the Grave (TV seriál)
Upper Hand, The (TV seriál)
Waiting for God (TV seriál)
Zachovávat dekorum (TV seriál)
1988 First of the Summer Wine (TV seriál)
1987 Ffizz (TV seriál)
The New Statesman (TV seriál)
Villém Tell (TV seriál)
1985 Summer Season (TV seriál)
1984 Lame Ducks (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Don't Wait Up (TV seriál)
Just Good Friends (TV seriál)
1981 Bognor (TV seriál)
Návrat na Brideshead (TV seriál)
Sebastian Against the World (E04)
Home and Abroad (E02)
Et in Arcadia Ego (E01)
Private Schulz (TV seriál)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Terry and June (TV seriál)
To the Manor Born (TV seriál)
1978 Pennies from Heaven (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1976 Fall and Rise of Reginald Perrin, The (TV seriál)
Open All Hours (TV seriál)
The Practice (TV seriál)
1975 Wodehouse Playhouse (TV seriál)
1974 South Riding (TV seriál)
1973 Bowler (TV seriál)
Marked Personal (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Doctor in Charge (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
1971 Doctor at Large (TV seriál)
Fathers and Sons (TV seriál)
Fenn Street Gang, The (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
That's Your Funeral (TV seriál)
Wicked Women (TV seriál)
1968 Dad's Army (TV seriál)
Pere Goriot (TV seriál)
The Champions (TV seriál)
The First Lady (TV seriál)
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)
The Prisoner (TV seriál)
1966 The Three Musketeers (TV seriál)
1965 A Tale of Two Cities (TV seriál)
BBC Play of the Month (TV seriál)
Hereward the Wake (TV seriál)
Mind of the Enemy, The (TV seriál)
1964 Count of Monte Cristo (TV seriál)
Martin Chuzzlewit (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
Victoria Regina (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Jane Eyre (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
Yorky (TV seriál)
1959 Charlesworth (TV seriál)
Garry Halliday (TV seriál)
International Detective (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
Quatermass II (TV seriál)
1952 Billy Bunter of Greyfriars School (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1995 Heroes of Comedy (TV seriál) - a.z.
1964 Newcomers, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace