foto

Brian Hayes

  • nar. 25.4.1912
    Wandsworth, London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 11.3.1983 (70 let)
    Dorking, Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Made in Britain (TV film)
1980 Dlouhý Velký pátek
Dominique
1977 Vánoční koleda (TV film)
1950 Ostrov pokladů
1948 Deep Waters
1937 Nad Irskem hřmí

TV seriály

1981 Návrat na Brideshead (TV seriál)
Sebastian Against the World (E04)
The Bleak Light of Day (E03)
1980 Fox (TV seriál)
1978 Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Citizen Smith (TV seriál)
1975 Days of Hope (TV seriál)
Second Verdict (TV seriál)
1974 Within These Walls (TV seriál)
1973 Some Mothers Do 'Ave 'Em (TV seriál)
1972 Dobrodružství Černého bleska (TV seriál)
Edwardians, The (TV seriál)
My Wife Next Door (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
Scoop (TV seriál)
The Persuaders! (TV seriál)
Read and Destroy (E20)
1971 Now Look Here (TV seriál)
1970 Here Come the Double Deckers! (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
The Liver Birds (TV seriál)
1968 Railway Children, The (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
Černý Petr (S02E11)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
1965 The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Hidden Truth, The (TV seriál)
R3 (TV seriál)
1963 Our Man at St. Mark's (TV seriál)
1962 Suspense (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Echo Four Two (TV seriál)
Top Secret (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Barnaby Rudge (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
1958 Sky Larks, The (TV seriál)
1956 Boyd Q.C. (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
Quatermass II (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1968 Scene (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky