foto

Rie Minemura

  • nar. 24.3.1964 (53 let)
    Tokio, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dorobó jakuša
2016 Scanner: Kioku no Kakera wo Yomu Otoko
2015 Biri Gyaru
Gassó
2014 Čókósoku! Sankin kótai
Kiri no Hata (TV film)
2013 Skate gutsu no yakusoku (TV film)
2012 Fugainai boku wa sora o mita
Kuroneko Rúší
Sono joru no samurai
2011 Soredemo Hana wa Saiteyuku
SP: The motion picture kakumei hen
Tare Yori mo Kimi wo Aisu (TV film)
2009 Kondo no ničijóbi ni
2008 Cukidži Uogaši sandaime
Gururi no koto
Kanki no uta
Šórin šódžo
Tokio!
2007 Gumi. Chocolate. Pine
Kuwaietto rúmu ni jókoso
Tōku no sora ni kieta
2004 Gin no enzeru
69
2003 1980
2001 Gojira, Mosura, Kingu Gidorâ: Daikaijû sôkôgeki
Maria
2000 Keizoku/eiga
1999 Keizoku: Phantom (TV film)
1998 Odoru daisósasen: aki no hanzai bokumecu supešaru (TV film)
1995 Tókjó kjódai

TV seriály

2017 A LIFE: kanašiki hito (TV seriál)
Eččan (TV seriál)
Eččan: šówa dame papa koi monogatari (TV seriál)
2016 Eigjó-bučó Kira nacuko (TV seriál)
Guddo pátoná: muteki na bengoši (TV seriál)
Nezumi, Edo o haširu 2 (TV seriál)
Sanada Maru (TV seriál)
2015 Eiji Harasumento (TV seriál)
Mare (TV seriál)
Tamiou (TV seriál)
Teddy Go! (TV seriál)
2014 Apoyan ~ Hashiru Kokusai Kuko ~ (TV seriál)
Coffee-ya no Hitobito (TV seriál)
Chi no Wadachi (TV seriál)
55 Sai Kara No Hello Life (TV seriál)
2013 Biburia košodó no džiken tenčó (TV seriál)
Dandarin: rôdô kijun kantokukan (TV seriál)
2011 Zettai reido: tokušu hanzai sennjú sósa (TV seriál)
2010 Keiji Teinen (TV seriál)
2009 Boss (TV seriál)
Gyoretsu no 48 Jikan (TV seriál)
Kamen Rider W (TV seriál)
Kareinaru supai (TV seriál)
2008 Monster Parent (TV seriál)
Zettai kareši (TV seriál)
2007 Happy Boys (TV seriál)
SP: keišičó keibibu keigoka dai jon kakari (TV seriál)
Suši ódži! (TV seriál)
2006 Mai bosu mai híró (TV seriál)
Shimokita Sundays (TV seriál)
2004 Gekidan Engimono (TV seriál)
Tokyo wankei: Destiny of love (TV seriál)
2002 Kisarazu Cat's Eye (TV seriál)
2000 Ikebukuro Uesuto géto páku (TV seriál)
Love Complex (TV seriál)
1999 Keizoku (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace