foto

Joséphine Drai

  • nar. 13.3.1984 (35 let)
    Neuilly-sur-Seine, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Comment tuer sa mère
2017 Kdybych byla kluk
Les Nouvelles aventures de Cendrillon
2015 Arletty, une passion coupable (TV film)
Léto All Exclusive
2014 Prêt à tout
2013 Jako malí kluci
Paris à tout prix
2010 Ivory Tower
2007 Adriana a já (TV film)
Svatba jako překvapení (TV film)
1999 Fleurs de sel (TV film)
1991 Gawin

TV seriály

2018 Nu (TV seriál)
Plan Coeur (TV seriál)
Plan de Sortie (S01E08)
Plan Solo (S01E07)
Plan Pourri (S01E06)
další epizody (8)
2017 Umění zločinu (TV seriál)
2016 Munch (TV seriál)
2014 Ma pire angoisse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace