foto

Janet Brown

  • nar. 14.12.1923
    Rutherglen, Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 27.5.2011 (87 let)
    Hove, East Sussex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Letní slunovrat (TV film)
1981 Jen pro tvé oči
1972 Bless This House
1969 The Adding Machine
1964 Home of Your Own, A
1959 Friends and Neighbours
1953 Folly to Be Wise
1949 Floodtide

TV seriály

2009 Hotel Babylon (TV seriál)
Epizoda 4 (S04E04)
2004 The Impressionable Jon Culshaw (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Mrtvý ve vodě (S08E02)
2000 Doctors (TV seriál)
Rhona (TV seriál)
1998 Roger Roger (TV seriál)
1987 Cue Gary (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
1980 Lena (TV seriál)
1969 Mr. Digby Darling (TV seriál)
1968 The Basil Brush Show (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1953 Garrison Theatre (TV seriál)
1951 The Eric Barker Half-Hour (TV seriál)
1949 How Do You View? (TV seriál)

Dokumentární

2006 Story of Light Entertainment, The (TV seriál)
1995 Heroes of Comedy (TV seriál)
1982 Saturday Superstore (TV seriál)

Host

TV pořady

1982 Wogan (TV pořad)
1979 Blankety Blank (TV pořad)
Give Us a Clue (TV pořad)
1976 Those Wonderful TV Times (TV pořad)
1970 Looks Familiar (TV pořad)
1969 This Is Your Life (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)
1956 Val Parnell's Startime (TV pořad)
1953 The Good Old Days (TV pořad)
1946 Stars in Your Eyes (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky