foto

Robin Bailey

  • nar. 5.10.1919
    Hucknall, Nottingham, Anglie, Velká Británie
  • zem. 14.1.1999 (79 let)
    London, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Number 27
1987 Jana a zapomenuté město
1986 Pyrates, The (TV film)
1984 For Services Rendered
1983 Přesný jako smrt
Screamtime
1981 If You Go Down in the Woods Today
1978 The Four Feathers (TV film)
1974 Commuter Husbands
Gathering Storm, The (TV film)
1971 Slepá hrůza
1967 Danger Route
Whisperers, The
Žiješ jenom dvakrát
1966 Spy with a Cold Nose, The
1965 Catch Us If You Can
1958 Diplomatic Corpse, The
1957 A Santa for Christmas (TV film)
Kapička štěstí
Prodané životy
1955 Richard of Bordeaux (TV film)
1953 Folly to Be Wise
Single-Handed
1952 Darovaný kůň
His Excellency
The Gentle Gunman
1950 Portrait of Clare
1949 Private Angelo

TV seriály

1997 A Dance to the Music of Time (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1992 Performance (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
1989 KYTV (TV seriál)
1988 Gentleman's Club, A (TV seriál)
Kind of Living, A (TV seriál)
1985 Charters & Caldicott (TV seriál)
Masterpiece Theatre: Bleak House (TV seriál)
1984 Sharing Time (TV seriál)
1982 Jane (TV seriál)
1981 Bognor (TV seriál)
1980 The Good Companions (TV seriál)
1979 Kelly Monteith (TV seriál)
Potter (TV seriál)
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1977 The Sound of Laughter (TV seriál)
The Velvet Glove (TV seriál)
1975 I Didn't Know You Cared (TV seriál)
North & South (TV seriál)
The Punch Review (TV seriál)
1974 The Pallisers (TV seriál)
1973 Murder Must Advertise (TV seriál)
1972 Alberte (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
1971 Brett (TV seriál)
Owen, M.D. (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Albert and Victoria (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
UFO (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Man in a Suitcase (TV seriál)
Mickey Dunne (TV seriál)
1966 Seven Deadly Sins (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
The Power Game (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Redcap (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Dimensions of Fear (TV seriál)
Jezebel ex UK (TV seriál)
1962 Silent Evidence (TV seriál)
1961 Thirty Minute Theatre (TV seriál)
1958 About Religion (TV seriál)
1957 Gay Cavalier, The (TV seriál)
Kenilworth (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1987 Biography (TV seriál)
1981 Forty Minutes (TV seriál)
1964 Newcomers, The (TV seriál)

TV pořady

1971 The Two Ronnies (TV pořad)
1970 Looks Familiar (TV pořad)
1969 This Is Your Life (TV pořad)
1965 Call My Bluff (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace