foto

Cathy Weseluck

  • nar. 21.8.1970 (50 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 My Little Pony: Equestria Girls - Duhový výlet (TV film)
2018 My Little Pony Equestria Girls - Zapomenuté přátelství
Můj malý pony - nejlepší dárek (TV film)
2017 My Little Pony Film
My Little Pony: Kouzelný film (TV film)
My Little Pony: Kouzelný tanec (TV film)
2016 Barbie: Tajná agentka
My Little Pony: Equestria Girls: Legenda o věčné svobodě
2015 My Little Pony: Equestria Girls – Hry přátelství
2014 My Little Pony: Equestria Girls II
2013 My Little Pony: Equestria Girls
2011 Barbie a Škola pro princezny
Thor: Příběhy z Asgardu
2010 Barbie a Kouzelný módní salón
2009 Barbie uvádí Thumbelina
2008 Barbie: Motýlí víla
L: Change the World
2007 Barbie Fairytopia a kouzlo duhy
Bratz 3: Superhrdinky
Stranger: Mukó hadan
2006 Barbie - Deníček
Kókaku kidótai: S.A.C. 2nd GIG - Individual Eleven
My Little Pony: Duha
Very Fairy Christmas, A (TV film)
2005 Kókaku kidótai: Stand Alone Complex – The Laughing Man
My Little Pony Live: The World's Biggest Tea Party
2004 11:11
Cesta za Ježíškem
2001 Barbie v Louskáčku
1999 Vraždy podle Jidáše
1998 Na Vánoce budu doma
1997 Vampire Hunter
Šin Kidó senki Gundam Wing: Endless Waltz (TV film)
1996 Halfback of Notre Dame, The (TV film)
Tale of Two Kitties, A
1995 Onikirimaru
1993 The Hakkenden: Šin šó
1992 Ranma ½: Kessen Tōgenkyō! Hanayome o torimodose!!
1991 Ranma ½: Chūgoku Nekonron daikessen! Okite yaburi no gekitō hen!!
The Wizard of Oz
1990 Project A-Ko: Battle 1 - Grey Side
Project A-Ko: Battle 2 - Blue Side
1989 Project A-Ko: Final
1988 Project A-Ko 3: Cinderella Rhapsody
1987 Project A-Ko 2: Daitokudži zaibacu no inbó
1986 InHumanoids: The Movie
1973 Maugli

TV seriály

2020 My Little Pony: Friendship is Forever (TV seriál)
2019 Můj malý Pony: Přátelství je magické (TV seriál)
The Last Problem (S09E26)
The Ending of the End - Part 2 (S09E25)
The Ending of the End - Part 1 (S09E24)
další epizody (26)
2018 Můj malý Pony: Přátelství je magické (TV seriál)
Školní ukončení - část 2 (S08E26)
Školní ukončení - část 1 (S08E25)
Být jako táta (S08E24)
další epizody (26)
2017 Equestria Girls: Tales of Canterlot High (TV seriál)
Můj malý Pony: Přátelství je magické (TV seriál)
Stínohra - část 2 (S07E26)
Stínohra - část 1 (S07E25)
Neobvyklé pouto (S07E24)
další epizody (26)
2016 Můj malý Pony: Přátelství je magické (TV seriál)
Tam a zase zpátky - část 2 (S06E26)
Tam a zase zpátky - část 1 (S06E25)
Nejlepší letec (S06E24)
další epizody (26)
2015 Můj malý Pony: Přátelství je magické (TV seriál)
Zpřetrhaná pouta - část 2 (S05E26)
Zpřetrhaná pouta - část 1 (S05E25)
Úhlavní atrakce (S05E24)
další epizody (26)
2014 World Trigger (TV seriál)
Můj malý Pony: Přátelství je magické (TV seriál)
Twilightino království - část 2 (S04E26)
Twilightino království - část 1 (S04E25)
Equestrijske hry (S04E24)
další epizody (19)
2013 Můj malý Pony: Přátelství je magické (TV seriál)
Žraví netopýři (S04E07)
Super pony (S04E06)
Let k cíli (S04E05)
další epizody (7)
2012 Pet šhopáci (TV seriál)
2011 Ninjago (TV seriál)
Superbook (TV seriál)
2010 1001 Nights (TV seriál)
Black Lagoon: Robertina krvavá stopa (TV seriál)
Malý princ (TV seriál)
2009 Cosmic Quantum Ray (TV seriál)
Inuyasha Kanketsu-hen (TV seriál)
2007 Storm Hawks (TV seriál)
Death Note - Zápisník smrti (TV seriál)
Nový svět (E37)
1.28 (E36)
Zloba (E35)
další epizody (9)
2006 .hack//Roots (TV seriál)
Black Lagoon (TV seriál)
Demašita! Powerpuff Girls Z (TV seriál)
2005 Johnny Test (TV seriál)
Wonder Showzen (TV seriál)
Šakugan no Šana (TV seriál)
2003 Transformers: Armada (TV seriál)
2002 Rockman.EXE (TV seriál)
2001 A co Mimi? (TV seriál)
Cramp Twins, The (TV seriál)
Hikaru no go (TV seriál)
Noddy (TV seriál)
Pro dobrou věc (TV seriál)
Project ARMS (TV seriál)
SoulTaker (TV seriál)
Ultimate Book of Spells (TV seriál)
2000 Aaagh! It's the Mr. Hell Show! (TV seriál)
Generation O! (TV seriál)
Inu Yasha (TV seriál)
Tottoko Hamtaró (TV seriál)
X-men: Začátek (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Simon říká (S06E08)
1999 Cybersix (TV seriál)
Roswell Conspiracies: Aliens, Myths & Legends (TV seriál)
1998 Brain Powerd (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Master Keaton (TV seriál)
Monkey Magic (TV seriál)
Robocop: Alpha Commando (TV seriál)
You, Me and the Kids (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Správce (S02E04)
1995 Littlest Pet Shop, The (TV seriál)
Šin Kidó senki Gundam Wing (TV seriál)
1994 Kimba the White Lion (TV seriál)
M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
Mega Man (TV seriál)
Reboot (TV seriál)
1993 Double Dragon (TV seriál)
Hurricanes (TV seriál)
1989 Camp Candy (TV seriál)
Dragon Ball Z (TV seriál)
Pif a Herkules (TV seriál)
Ranma 1/2: Nettó hen (TV seriál)
1987 The Adventures of Teddy Ruxpin (TV seriál)
1981 Anime ojako gekidžó (TV seriál)
1979 Kidó senši Gundam (TV seriál)

Dokumentární

2012 Bronies: The Extremely Unexpected Adult Fans of My Little Pony

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky