foto

Tristam Jelinek

  • nar. 28.8.1933
    London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 4.11.1995 (62 let)
    London, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 I Don't Believe It! The One Foot in the Grave Story (TV film) - a.z.
1993 M. Butterfly
1988 Hrst plná prachu
1987 Trouble with Spies, The
White Mischief
1986 Anastázie (TV film)
Bláznivá apokalypsa
Čtvrté patro (TV film)
1985 Morons from Outer Space
Revoluce
Vzpomínky na Afriku
Víc než dost
1984 Helen Keller: The Miracle Continues (TV film)
Jiná země
Lassiter
Le Succès à tout prix
Přísně tajné!
1963 Ladies Who Do
1962 Kill or Cure

TV seriály

1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
The Old Devils (TV seriál)
1991 Selling Hitler (TV seriál)
1990 Making News (TV seriál)
One Foot in the Grave (TV seriál)
1988 Wipe Out (TV seriál)
1987 London Embassy (TV seriál)
1985 Widows 2 (TV seriál)
1983 Andy Robson (TV seriál)
1969 Paul Temple (TV seriál)
1965 Londoners (TV seriál)
1964 Rupert of Hentzau (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
1961 Harpers West One (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky