foto

Sheila Brennan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 S.O.S. Titanic (TV film)
1975 Točité schodiště
1972 The Cat Ate the Parakeet
1955 Captain Lightfoot

TV seriály

1982 Tom, Dick and Harriet (TV seriál)
1981 Flame Trees of Thika, The (TV seriál)
Winston Churchill: The Wilderness Years (TV seriál)
1980 Love in a Cold Climate (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Rock Follies of '77 (TV seriál)
1976 Dickens of London (TV seriál)
Open All Hours (TV seriál)
The Cedar Tree (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
Quiller (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
Dial M for Murder (TV seriál)
Happy Ever After (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1973 Brontës of Haworth, The (TV seriál)
Centre Play (TV seriál)
1972 Clochemerle (TV seriál)
Tales from the Lazy Acre (TV seriál)
1971 Budgie (TV seriál)
1970 Germinal (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Take Three Girls (TV seriál)
The Gold Robbers (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
1967 Man in a Suitcase (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
1963 Jezebel ex UK (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Deadline Midnight (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
1958 The Diary of Samuel Pepys (TV seriál)
1957 O.S.S. (TV seriál)
1955 ITV Television Playhouse (TV seriál)

Host

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky