foto

Jean-François Delassus

  • nar. 1942
    Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1989 Lundi noir (TV film)
1979 Bernard Quesnay (TV film)

TV seriály

1986 Race for the Bomb (TV seriál)
1979 Caméra une première (TV seriál)
1977 Les samedis de l'histoire (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)

Dokumentární

2016 Bitva na Sommě (TV film)
2015 Kapitulace (TV film)
2008 Velká válka: 1914-1918 (TV film)
2006 Bitva u Slavkova (TV film)
2004 Luther contre le pape (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1989 Lundi noir (TV film)

TV seriály

1986 Race for the Bomb (TV seriál)
1979 Caméra une première (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)

Dokumentární

2015 Kapitulace (TV film)
2013 Homme qui voulait déplacer la montagne, L'

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace