foto

Joo-hyeok Nam

  • nar. 22.2.1994 (25 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ahn siseong

TV seriály

2019 Nooni Booshige (TV seriál)
2017 Habaekeui sinbu (TV seriál)
2016 Chijeuindeoteulaeb (TV seriál)
Dalui yeonin : bobogyungsim ryeo (TV seriál)
Yeokdo yojeong kimbokjoo (TV seriál)
2015 Hooayoo - hakgyo 2015 (TV seriál)
Hwaryeohan yuhok (TV seriál)
2014 Ingyeogongjoo (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Kkonminam beuromaenseu (TV pořad)
2014 Samsi sekki (TV pořad)
학교 다녀오겠습니다 (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace