foto

Jurij Černov

  • nar. 24.4.1949 (70 let)
    Kujbyšev, Kujbyševská oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Ovečka Dolli byla zlaja i rano umerla
2009 Pervaja ljubov
2008 Aděl (TV film)
2006 Chronika Ada
Satisfakcija (TV film)
2000 Redakcija (TV film)
1999 Mu-Mu
1995 Zolotoje dno
Širli-Myrli
1993 Vagon
1992 Groza nad Rusju
1991 Dětstvo Ťomy (TV film)
Po Taganke choďat tanki
Tišina
1989 Iz žizni Fjodora Kuzkina
1988 Raz, dva, gore - ně běda!
Tajna zolotogo bregeta
1986 Gdě vaš syn?
1985 Až naprší a uschne...
V. Davydov i Goliaf (TV film)
Vnimanie! Vsem postam...
1984 Velmi důležitá osoba
Ztratil se slon
1983 Iz žizni načalnika ugolovnogo rozyska
Vzjatka. Iz bloknota žurnalista V. Cvětkova (TV film)
1982 Po neznámých stezkách
Predčuvstvije ljubvi
1981 Andrej i zloj čaroděj (TV film)
V načale slavnych děl
Velikij samojed
1980 Graždanin Ljoška
Junosť Petra
Případ jedné noci
1979 Vkus chleba
1978 Ošibki junosti
Poslednij šans
Správný kluk
1977 Poseidon spešit na pomošč
1976 Gorožaně
Priključenija Travki
1975 Dobrodružství s Nuki
Majakovskij smějotsja
1974 Sovsem propaščij
1973 Ivan Vasiljevič mění povolání
První generace
1968 Děrevěnskij detektiv

TV seriály

2017 Domochozjain (TV seriál)
2016 Kuba (TV seriál)
2015 Babij bunt, ili Vojna v Novosjolkovo (TV seriál)
Petlja Nesterova (TV seriál)
Syn mojego otca (TV seriál)
Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Oborotěň. Časť 2 (S01E10)
Oborotěň. Časť 1 (S01E09)
2014 Slava (TV seriál)
Svati (TV seriál)
2011 Otraženije (TV seriál)
2006 Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Koncert dlja kolobka s orkestrom (S03E02)
2004 Usadba (TV seriál)
1980 Elektronkova dobrodružství (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky