foto

Kathleen Gallego Zapata

  • nar. 1964

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Alle in einem Boot
Mein Freund, das Ekel (TV film)
2018 Aufbruch in die Freiheit (TV film)
2017 Polizeiruf 110 – Muttertag (TV film)
2015 Leberkäseland (TV film)
Polizeiruf 110 - Wendemanöver (TV film)
2014 Die Schlikkerfrauen (TV film)
Dyslexie - Der Kampf mit den Buchstaben (TV film)
Sub Rosa
2013 The Parachutist
2012 Mitten Am Rand (studentský film)
2009 Gegenüber von Trost (studentský film)
2008 Rosa und Taxi (studentský film)
2006 Die Sitte - Traumfrau (TV film)
Sarah geht spazieren (studentský film)
2005 Im Schwitzkasten
2003 Alltag (TV film)
Königskinder (TV film)
2002 Nádoba bolesti (TV film)
2001 Gnadenlose Bräute (TV film)
2000 Tödliche Wildnis - Sie waren jung und mussten sterben (TV film)
1999 St. Pauli Nacht
Zug der Wünsche (studentský film)
1998 Plus-minus null

TV seriály

2020 Der Zürich-Krimi (TV seriál)
Borchert und die tödliche Falle (E07)
2019 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Der letzte Tanz (S11E03)
2014 Der Tatortreiniger (TV seriál)
Carpe Diem (S03E03)
SOKO Wismar (TV seriál)
Der Pate (S12E08)
2008 Die 25. Stunde (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Ausbruch (S06E06)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1996 SK Babies (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky