foto

Alec Sabin

  • nar. Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Není větší lásky (TV film) - a.z.
1986 L'étincelle
1983 Nelly's Version (TV film)
1981 Antony & Cleopatra (TV film)
1979 Collision Course (TV film)
S.O.S. Titanic (TV film)

TV seriály

1996 Tichý svědek (TV seriál)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
French Fields (TV seriál)
1986 Call Me Mister (TV seriál)
1984 Eh Brian! It's a Whopper (TV seriál)
1983 The Fourth Arm (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Maybury (TV seriál)
1979 Tinker, Tailor, Soldier, Spy (TV seriál)
1978 La filière (TV seriál)
1977 Murder Most English: A Flaxborough Chronicle (TV seriál)
1976 When the Boat Comes In (TV seriál)
1975 Nightingale's Boys (TV seriál)
1974 Village Hall (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Billy Liar (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky