foto

Brian Hawksley

  • nar. 8.4.1920
    Coventry, Warwickshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 28.9.2001 (81 let)
    Haverfordwest, Pembrokshire, Wales, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Čarodějky
1986 Půlměsíční ulice
1985 Lace II (TV film)
1980 Sweet William
1979 Black Jack
1977 Moths (TV film)
Příliš vzdálený most
1976 Erotic Inferno
1975 Galileo
1974 Whose Child Am I?
1959 Voodoo Factor, The (TV film)

TV seriály

1986 Jistě, pane premiére (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
Jako ryba ve vodě (S01E09)
1984 Big Deal (TV seriál)
1983 Number 10 (TV seriál)
The Fourth Arm (TV seriál)
1982 Nancy Astor (TV seriál)
Shine On Harvey Moon (TV seriál)
Union Castle (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Maybury (TV seriál)
1980 Jistě, pane ministře (TV seriál)
Question of Guilt, A (TV seriál)
Sherlock Holmes i doktor Watson (TV seriál)
The Other 'Arf (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Víkend na venkově (S04E13)
1979 Minder (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
The Enchanted Castle (TV seriál)
Tinker, Tailor, Soldier, Spy (TV seriál)
1978 Law and Order (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Kuželky (S01E10)
1977 Romance (TV seriál)
1976 Killers (TV seriál)
Murder (TV seriál)
Plays for Britain (TV seriál)
1975 Days of Hope (TV seriál)
Second Verdict (TV seriál)
Ten from the Twenties (TV seriál)
1974 Fall of Eagles (TV seriál)
Father Brown (TV seriál)
Nearly Man, The (TV seriál)
South Riding (TV seriál)
1973 Last of the Summer Wine (TV seriál)
Some Mothers Do 'Ave 'Em (TV seriál)
1972 Colditz (TV seriál)
Jackanory Playhouse (TV seriál)
1971 The Onedin Line (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1967 Man in a Suitcase (TV seriál)
1965 199 Park Lane (TV seriál)
1964 Mike (TV seriál)
Redcap (TV seriál)
The Brothers Karamazov (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Secret Beneath the Sea (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky