foto

Michael Aldridge

  • nar. 9.9.1920
    Glastonbury, Somerset, Anglie, Velká Británie
  • zem. 10.1.1994 (73 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Countdown to War (TV film)
1986 Murder by the Book (TV film)
Profesore, jdete pozdě!
Šanghajské překvapení
1985 Želví deník
1984 A Voyage Round My Father (TV film)
Biko Inquest, The (TV film)
Ohnivé oči
1981 Dům plný růží (TV film)
1972 Soukromý detektiv
1965 Falstaff
1962 Život pro Ruth
1959 A Kiss for Cinderella (TV film)
1958 Little Women (TV film)
1954 Severomořský autobus
1951 Murder in the Cathedral

TV seriály

1991 Stanley and the Women (TV seriál)
1990 American Dreamer (TV seriál)
1988 Game, Set, and Match (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 December Rose, The (TV seriál)
Jistě, pane premiére (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
Charters & Caldicott (TV seriál)
Mussolini: The Untold Story (TV seriál)
1983 Reilly: Ace of Spies (TV seriál)
Spyship (TV seriál)
1982 Hodina s Agathou Christie (TV seriál)
The Barchester Chronicles (TV seriál)
1980 Love in a Cold Climate (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Tinker, Tailor, Soldier, Spy (TV seriál)
1977 Kilvert's Diary (TV seriál)
Love for Lydia (TV seriál)
Raven (TV seriál)
1974 Fall of Eagles (TV seriál)
1973 Donati Conspiracy, The (TV seriál)
Last of the Summer Wine (TV seriál)
Sutherland's Law (TV seriál)
1972 Spy Trap (TV seriál)
1971 Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
Sense and Sensibility (TV seriál)
1970 Adventures of Don Quick, The (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
1968 Ooh La La! (TV seriál)
1967 Fellows, The (TV seriál)
1965 The Man in Room 17 (TV seriál)
The Power Game (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Cluff (TV seriál)
1963 Sergeant Cork (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
Tales of Mystery (TV seriál)
You Can't Win (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Golden Girl (TV seriál)
The World of Tim Frazer (TV seriál)
1959 Bleak House (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
Skyport (TV seriál)
World Theatre (TV seriál)
1958 Television Playwright (TV seriál)
1956 The Count of Monte Cristo (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1952 Happy and Glorious (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace