foto

William Thomas

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Temný Wales: Bez milosti (TV film)
Temný Wales: Kruh se uzavírá (TV film)
Temný Wales: Pytlákův objev (TV film)
2013 Cirkus
2010 Mr. Nice
2008 Volný jako pták
2007 Pekař
2006 January 2nd
2000 Edith's Finger
Zeměpisná délka (TV film)
1999 Nosorožec (TV film)
Sumec s fazolovou omáčkou
Šelomon a Gaenor
1997 Twin Town
1996 Darklands
Trip Trap (TV film)
1978 Šampión
1974 Antonius a Kleopatra (TV film)

TV seriály

2013 Temný Wales (TV seriál)
2011 Alys (TV seriál)
Torchwood (TV seriál)
The Blood Line (S04E10)
The Gathering (S04E09)
The Middle Men (S04E06)
další epizody (5)
2009 Gavin & Stacey (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
2008 Torchwood (TV seriál)
Something Borrowed (S02E09)
2007 Gavin & Stacey (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Y Pris (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt a prach (S10E05)
2005 Pán času (TV seriál)
2003 Grass (TV seriál)
2001 Fun at the Funeral Parlour (TV seriál)
2000 Belonging (TV seriál)
1994 A Mind to Kill (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1990 Wales Playhouse (TV seriál)
1989 After the War (TV seriál)
Navždy zelená (TV seriál)
We Are Seven (TV seriál)
1987 Knights of God (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
1984 Magnificent Evans, The (TV seriál)
Night Beat News (TV seriál)
The District Nurse (TV seriál)
1983 The Citadel (TV seriál)
1981 Only Fools and Horses.... (TV seriál)
The Life and Times of David Lloyd George (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
1974 Pobol y Cwm (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Dokumentární

1977 Everyman (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace