foto

Islwyn Morris

  • nar. 1920
    Swansea, Wales, Velká Británie
  • zem. 26.4.2011
    Wales, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Vysněná Amerika

TV seriály

2000 Pohádky z celého světa (TV seriál)
1990 Wales Playhouse (TV seriál)
1984 Magnificent Evans, The (TV seriál)
Morgan's Boy (TV seriál)
The District Nurse (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1974 Pobol y Cwm (TV seriál)
1971 Barlow at Large (TV seriál)
1964 Theatre 625 (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
1962 Suspense (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace